Η NOCTUA

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ

ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Απο το στενό πυρήνα των τεσσάρων φίλων που πήραν την απόφαση να ξεκινήσουν αυτό το εγχείρημα. Από αυτούς και αυτές που μας βοήθησαν στις πρώτες σκέψεις, στις πρώτες συνταγές, στα πρώτα homebrews, στην πρώτη πώληση, στο να πάρει η Noctua τη μορφή που έχει σήμερα στην ετικέτα του μπουκαλιού. Αυτούς και άλλους πολλούς που μας στηρίζουν και μας βοηθούν. Για εμάς όλοι αυτοί είναι συνεργάτες μας. Ή καλύτερα σύντροφοι γιατί μας ενώνει η ιδέα για ένα κόσμο με καλύτερη μπίρα.

 

Εμπνευστήκαμε απο τις craft μπίρες που μας συγκίνησαν τη πρώτη φορά που τις δοκιμάσαμε και θέλουμε να μεταδώσουμε αυτή την εμπειρία σε όσο περισσότερους και περισσότερες γίνεται. Έτσι αποφασίσαμε να δημιουργούμε ποιοτικές γευστικές craft μπίρες με attitude.

 

Μπίρες που δεν θα έχουν σχέση με αυτές των μεγάλων πολυεθνικών ζυθοποιείων.

 

Μπίρες που θα προσπαθούν να συμβαδίζουν με το παγκόσμιο craft beer revolution που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή και ουσιαστικά μας κίνησε το ενδιαφέρον για να δοκιμάσουμε πρώτη φορά αληθινή μπίρα.

 

Πιστεύουμε πως δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν του αρέσει η μπίρα, απλά δεν έχει ανακαλύψει ακόμα την μπίρα που του ταιριάζει. Στόχος μας είναι να τον βοηθήσουμε να τη βρει. Be wise, drink craft beer.